Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко похвалив футболістів за міць, а Тимошенко - за феєрію

П'ятниця, 17 квітня 2009, 10:49

Президент Віктор Ющенко привітав гравців та тренерські штаби футбольних клубів "Динамо" (Київ) та "Шахтар" (Донецьк) із чудовою перемогою та виходом до 1/2 фіналу Кубка УЄФА.

"Ми побачили надзвичайно велике прагнення українських команд до перемоги. Це є черговим свідченням сили України і прагнення українців до великих перемог", - йдеться у привітанні глави держави.

"Ви подарували свято мільйонам уболівальників не тільки в Україні, але й в усьому світі", - додав президент, повідомляє його прес-служба.

"Я переконаний, що 20 травня у Стамбулі, у фіналі Кубку УЄФА, український клубний футбол ще раз доведе свою міць, тактичний талант та нестримне прагнення до перемоги", - наголосив Ющенко.

За повідомленням прес-служби президента, Ющенко у четвер ввечері відвідав футбольний матч між командами "Динамо" (Київ) – "Парі Сен-Жермен" (Париж, Франція) ¼ Кубка УЄФА, який відбувся на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського у Києві.

У свою чергу, прем'єр Юлія Тимошенко також привітала гравців і тренерів футбольних клубів "Динамо" (Київ) і "Шахтар" (Донецьк), передає прес-служба уряду.

"Вчора ви подарували мільйонам вболівальників справжнє свято, справжню феєрію емоцій і фестиваль почуттів. Вперше в історії півфінал кубка буде українським, вперше в історії у фіналі гратиме український клуб. Це – велике досягнення", - йдеться в привітанні.

"Звичайно, ви ще примусите нас понервувати. Але то буде приємне і радісне нервування. Дуже шкода, що тільки одна з команд переможе, тільки одна буде битися в головному матчі за трофей УЄФА. Але, чи це так важливо? Для мене особисто, як і для мільйонів українців, ви вже переможці, вже чемпіони, вже герої", - зазначає Тимошенко в привітанні.

"Я дякую вам, дорогі мої, за те, що ви зробили вчора. Я дякую вам за те, що у ці не найкращі для країни часи ви даруєте людям натхнення, радість та надію", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування