Депутатів цікавлять несплата податків Черновецьким і шахрайства Червоненка

П'ятниця, 17 квітня 2009, 11:28

Член фракції БЮТ Валерій Писаренко звернувся із депутатським запитом з приводу перевірки інформації про несплату Леонідом Черновецьким та членами його родини податків при відчуженні акцій банку "Правексбанк".

Запит депутата до голови Державної податкової адміністрації, голови Державного комітету фінансового моніторингу та генпрокурора зачитав голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні в п'ятницю.

У свою чергу Анатолій Гриценко направив запит до прем'єра, генпрокурора, мера Києва відносно незаконного рішення Київради щодо ландшафтного заказника острів Жуків від 22 серпня 2008 року, що призвело до зменшення заповідних території в 9 разів та надання земельних ділянок у межах заказника.

Святослав Олійник направив запит до начальника Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС щодо причетності Євгена Червоненка до шахрайських дій на ринку нерухомості та привласнення грошових коштів.

Крім того Володимир Пилипенко направив запит до прокурора Київської області, начальника Головного управління МВС у Київській області щодо причетності Червоненка спільно з посадовими особами ТОВ "Орлан Транс груп" до незаконної видачі векселів.

У свою чергу Андрій Портнов та Олена Лукаш звернулися з двома запитами до голови Вищої ради юстиції і голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів щодо протиправного позбавлення волі без вироку на строк більше 2 років міського голови Сіверська Донецької області Олександра Лисенка.

Володимир Бондаренко звернувся до міністра внутрішніх справ, генпрокурора щодо розслідування кримінальних справ за фактом вбивства у 2006 році головного державного санітарного лікаря залізничного транспорту Василя Анашкіна та замаху на вбивство керівників центральної санітарно-епідеміологічної станції на залізничному транспорту у 2009 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування