Томенко просить перевірити, куди пішли гроші для меморіалу жертвам Голодомору

П'ятниця, 17 квітня 2009, 11:43

Група народних депутатів просить прем'єра пояснити доцільність в умовах кризи збереження посад 140 заступників міністра і доцільності введення посади 11 заступника міністра транспорту і зв'язку.

Відповідний запит зачитав голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні в п'ятницю.

У свою чергу Микола Томенко направив запит до голови Рахункової палати, генпрокурора щодо перевірки ефективності використання бюджетних коштів на будівництво меморіалу пам'яті жертв Голодомору.

Микола Шершун відправив запит до прем'єра, голови СБУ щодо надання Міністерством транспорту і зв'язку телевізійних діапазонів операторам мобільного зв'язку, що ставить під загрозу інформаційну безпеку держави.

Валерій Писаренко звернувся із запитом до глави держави щодо намірів президента висвітлити у друкованих ЗМІ у незаконний спосіб і прийняти зміни до Конституції.

Віктор Корж направив запит до прем'єра щодо виконання спільного рішення колегії Міністерств освіти і науки, здоров'я, у справах сім'ї, молоді і спорту щодо реформування системи фізичного виховання учнів та студентської молоді у навчальних закладах.

Володимир Бондаренко звернувся до віце-прем'єра, міністра культури і туризму, мера Києва щодо загрози знищення літературно-меморіального музею-квартири Павла Тичини у Києві.

Володимир Яворівський направив запит до міністра освіти і науки щодо репресій проти студентів Донецького національного університету, які виступили з ініціативою присвоєння університету імені Василя Стуса.

Андрій Шкіль направив запит до президента щодо зловживань посадовими особами Міністерства економіки у сфері державних закупівель.

Володимир Рибак та Олександр Попов звернулися до прем'єра і генпрокурора щодо відповідності чинному законодавству введення граничного рівня цін на газ для установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевих бюджетів, та для промислових споживачів.

Сергій Осика та Михайло Папієв звернулися до президента із запитом щодо порушень законодавства в державному підприємстві Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Крім того, Папієв звернувся до прем'єра щодо порушення конкурентних умов діяльності у Міжнародному аеропорту "Бориспіль".


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...