Немиря летить до Вашингтона за другим траншем МВФ

Вівторок, 21 квітня 2009, 11:46

Урядова делегація відправиться у вівторок до Вашингтона на переговори з Міжнародним валютним фондом і Світовим банком, у тому числі щодо надання чергового траншу кредиту МВФ.

Про це журналістам на брифінгу заявив віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря, який також летить до США у складі української делегації, повідомляє Ліга.net.

За словами Немирі, він візьме участь у зборах МВФ, Світового банку, проведе відповідні зустрічі з керівництвом цих установ, а також з новопризначеними представниками уряду США.

"Щоб використати той позитивний сигнал, який одержала Україна минулого тижня, коли на технічному рівні були досягнуті домовленості про продовження співробітництва з МВФ, за рекомендаціями щодо надання чергового траншу і можливості направити частину цього траншу в бюджет України", - пояснив він.

Мета української делегації в США - підтримати динаміку співробітництва. "За наступний тиждень ми плануємо провести переговори, які, на нашу думку, повинні завершитися позитивним результатом", - наголосив Немиря.

Як відомо, у п'ятницю МВФ і Україна домовилися, що другий транш кредиту складе $2,8 млрд.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування