Бойко і Льовочкін виграли право не вибачатися перед Медведчуком

Вівторок, 21 квітня 2009, 16:23

Апеляційний суд Києва повністю задовольнив апеляційні скарги народних депутатів від Партії регіонів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна у справі за позовом Віктора Медведчука.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Льовочкіна.

"Столичний Апеляційний суд переглянув справу і скасував незаконне рішення Печерського райсуду, а також повністю відмовив Віктору Медведчуку в задоволенні його вимог", - зазначається у повідомленні.

Як відомо, 14 січня екс-міністр палива і енергетики, депутат Бойко висловив думку, що справжньою причиною зриву українсько-російських газових переговорів стало лобіювання прем'єр-міністром Юлією Тимошенко інтересів комерційної структури FKRtt Universal Swissland, фактичними власниками якої є Медведчук та Ігор Бакай.

Після цього колишній лідер СДПУ(о) Медведчук звернувся до суду з проханням зобов'язати Бойка і Льовочкіна спростувати інформацію про його причетність до газового конфлікту.

11 лютого 2009 року Печерський райсуд Києва у повному обсязі задовольнив позовні вимоги Медведчука до Бойка і Льовочкіна про захист честі, гідності та ділової репутації.

У прес-службі Медведчука тоді повідомили, що суд визнав наклепницькою і такою, що не відповідає дійсності, всю інформацію про причетність Медведчука до зриву газових переговорів, а також до посередництва в газовій сфері, зобов'язав відповідачів спростувати цю інформацію і офіційно принести вибачення Медведчуку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування