Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дубина не йде ні у відставку, ні на роботу

Середа, 22 квітня 2009, 13:23

Міністр палива та енергетики Юрій Продан не підтверджує інформацію про намір Олега Дубини піти у відставку з посади голови правління НАК "Нафтогаз України".

Про це Продан повідомив у середу журналістам у Кабінеті міністрів.

"У мене немає такої інформації. У мене також немає офіційного звернення, яке я повинен погоджувати", - сказав Продан, повідомляє УНІАН.

Міністр нагадав, що Дубина досі знаходиться на лікарняному. "Я поздоровляв його із днем народження, цікавився його здоров’ям. Але я не думаю, що хтось хоче про своє здоров’я публічно говорити", - пояснив він.

Продан не зміг відповісти на запитання, коли Дубина зможе вийти на роботу.

Крім того, міністр не підтвердив, що голова правління НАК "Нафтогаз України" під час перебування на лікарняному їздив до Москви для проведення переговорів з російською компанією "Газпром".

"Зі мною питання щодо відрядження не узгоджувалося. Він знаходиться на лікарняному, але у якісь дні він виходив на роботу", - пояснив Продан.

За його словами, голова правління НАК обов’язково повинен узгоджувати свої відрядження з прем’єр-міністром.

Продан також не відповів на запитання щодо можливої участі Дубини у складі української урядової делегації, яка планує на чолі з прем`єр-міністром України Юлією Тимошенко здійснити візит до Москви 28-29 квітня.

Як відомо, у коментарі одному з видань радник прем`єр-міністра Олександр Гудима не виключив, що голова правління НАК "Нафтогаз України" Дубина, який уже майже три місяці хворіє, може піти у відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...