Тимошенко розказала сільській газеті, як вона перевиконує бюджет

Четвер, 23 квітня 2009, 12:07

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко запевняє, що на даний момент в українській економіці спостерігаються досить позитивні тенденції.

Про це вона заявила на зустрічі з колективом газети "Сільські вісті", повідомляє прес-служба уряду.

Тимошенко відзначила, що уряд щодня докладає максимум зусиль для пошуку механізмів подолання наслідків світової фінансової кризи, послідовно виконує антикризову програму і це дає позитивні результати.

Так, за її словами, державний бюджет перевиконується на 1-3%, причому не за рахунок збільшення податкового тиску, а завдяки детінізації національної економіки.

Крім того, за словами Тимошенко, стабільно перевиконується план надходжень до Пенсійного фонду. Вона зауважила, що пенсіонери, незважаючи на складність ситуації, отримують пенсії вчасно і в повному обсязі.

Прем’єр підкреслила, що останнім часом також простежується позитивна динаміка в промисловому виробництві: зокрема, в лютому по відношенню до січня зростання промислового виробництво склало 5,4%, а у березні до лютого - 4,8%.

Вона зауважила, що приріст спостерігається в усіх галузях економіки, при цьому в деяких сферах він складає до 80 %.

"Усе це оптимістичні сигнали того, що ми долаємо кризу. Але перед нами велика робота для того, щоб ці паростки переросли в стійку тенденцію", - наголосила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...