Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ огризнувся на вимогу Ющенка

Четвер, 23 квітня 2009, 12:35

Парламентська коаліція формується не на основі списку з 226 депутатів, а фракціями, нагадують у Блоці Юлії Тимошенко президенту Віктору Ющенку.

"Я хочу нагадати президентові про те, що коаліція формується не списком із 226 депутатів, а на основі депутатських фракцій", - заявив бютівець Сергій Міщенко в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна", коментуючи заяву президента про те, що формально коаліції у парламенті не існує.

При цьому Міщенко підкреслив, що згідно з законодавством, для підтвердження існування коаліції не потрібен список депутатів, які увійшли в коаліцію.

"А щодо того, є коаліція чи немає, є голосування у Верховній Раді. Я хочу відкрити очі президенту і показати, скільки він за цей період заветував законів, які приймалися з кількістю понад 300 голосів", - відзначив депутат, додавши, що президентське вето на ці закони також було подолано більше 300 голосами.

Міщенко відзначив, що кількість законів, на які подолано вето президента, перевищує кількість законів, заветованих попередниками Віктора Ющенка. На думку депутата, це не влаштовує чинного президента.

Відповідаючи на запитання, чи може бути пов'язана заява президента України з наміром оголосити про проведення дострокових парламентських виборів, Міщенко відповів ствердно.

"Це головна мета. Для нього (президента) головна мета - самому працевлаштуватися і працевлаштувати свою команду за рахунок виборців", - підкреслив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...