Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черномирдін не зрозумів, що не влаштовує Ющенка

Четвер, 23 квітня 2009, 13:10

Посол РФ в Україні Віктор Черномирдін не бачить необхідності в перегляді газових домовленостей між Києвом і Москвою.

"В основному в тих домовленостях і тих контрактах, які укладені на 10 років з Україною, я, принаймні, не бачу сьогодні необхідності щось змінювати", - сказав він журналістам у Чернігові у четвер.

Черномирдін підкреслив, що "до будь-якого договору та до будь-якого угоди можна по-різному підходити - межі досконалості немає і не буває". "Але якщо є пропозиція щось змінити і це покращить - що ж, будь ласка, ради Бога!", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На прохання журналістів прокоментувати висловлювання президента України про те, що січневі газові угоди не влаштовують ні Київ, ні Москву, дипломат сказав: "Я не знаю, що мав на увазі президент Ющенко, що його не влаштовує. Якщо у них є якісь пропозиції, хай виносить".

Черномирдін не виключив, що це питання може обговорюватися в ході зустрічі прем'єрів України та Росії 29 квітня в Москві. Він також підкреслив, що питання перегляду ціни можливе, але "тільки в більшу сторону".

Як повідомлялося, президент Віктор Ющенко висловився за перегляд російсько-українських газових угод.

"Те, що було досягнуто в січні 2009 року - це те, чим не може пишатися ні Україна, ні Росія. Це відносини, які призвели до багатьох розчарувань. На жаль, досягнуті домовленості стали такими - вони клонують проблеми", - сказав Ющенко на прес-конференції в середу в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування