Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко назвав Януковича ідеологічно близьким

Четвер, 23 квітня 2009, 13:41

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко заявляє, що є "прихильником об’єднаної, а не широкої коаліції".

Про це він заявив в інтерв’ю "ТСН", повідомляє прес-служба депутата.

Томенко, зокрема, відзначив суттєву відмінність цих двох понять. За словами, політика, широка коаліція – це "фантастичний і нереалізований проект останніх років".

Він зазначив, що цей термін пов’язувався або з об’єднанням команди президента та Віктора Януковича, яке з засобів масової інформації гарантував Віктор Балога, як умову згоди на дострокові парламентські вибори 2007 року, або як проект об’єднання БЮТ та Партії регіонів, про який активно ведуться розмови з вересня 2008 року.

"Я не підтримую цей проект. Скажу більше: я не вважаю, що широка коаліція, або парламентське об’єднання БЮТ та Партії регіонів може вирішити серйозні проблеми, які стоять перед кризовою Україною", - наголосив Томенко, зазначивши, що був і залишається прихильником об’єднаної антикризової коаліції.

"Під об’єднаною коаліцією я маю на увазі всі фракції в парламенті, що мають ідеологічну близькість, передовсім в пріоритетах соціально-економічної політики. Це БЮТ, НУ-НС, блок Литвина та Партія регіонів. За такої ситуації лише КПУ є ідеологічно не сумісними, і вони були би в опозиції", - сказав заступник Голови ВР.

Він також наголосив, що "не можна говорити, що це приєднання Партії регіонів до діючої коаліції, це швидше створення нової об’єднаної коаліції, що повинна до виходу України із кризи забути про передвиборчі суперечки і працювати на державу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування