Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко пообіцяв, що революцією його не знімуть

Четвер, 23 квітня 2009, 16:35

Президент Білорусії Олександр Лукашенко пообіцяв, що домогтися його повалення не вийде.

"Повзуча контрреволюція в Білорусії не пройде", - заявив він у ході щорічного послання до народу і парламенту Білорусії, нагадавши, як "по мордасам тут надавали кольоровим революціям".

Звертаючись "до деяких наших і закордонних політиків", президент застеріг їх від планів, "лібералізуючи суспільні процеси, потихеньку створювати умови для заміни існуючого ладу і, простіше говорячи, скинення Лукашенка".

"Будь-яка влада лише тоді чогось варта, коли вміє захиститися і захистити свій народ. Я як глава держави буду робити все, щоб захистити не свою владу, а владу народу, який поставив мене тут", - заявив Лукашенко, пообіцявши зробити все, щоб влада була міцна і сильна.

Говорячи про розвиток цивільного суспільства в Білорусії, президент підкреслив, що громадські об'єднання мають реально відстоювати права й інтереси своїх членів.

"Не думаю, що для нас мало 15 політичних партій і понад 2 тисячі громадських організацій. Порожні відмовки, що їх затискають і перешкоджають реєстрації", - переконаний Лукашенко.

Основною причиною незначної розвиненості політичних партій і громадських організацій у Білорусії, на його думку, є те, що "страшно далеко вони від народу".

"Сьогодні так звані демократичні сили закликають грати проти держави. Сподіваються розхитати владу, зруйнувати основи білоруської держави, причому далеко не безкорисно", - зазначив Лукашенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...