Оновлена партія Ющенка збереться аж влітку

Четвер, 23 квітня 2009, 16:38

Президія партії "Наша Україна" запропонує політраді партії провести з'їзд "Нашої України" 27 червня.

Про це журналістам на прес-конференції повідомив заступник голови секретаріату президента, голова виконавчого комітету партії Роман Безсмертний.

При цьому Безсмертний нагадав, що засідання політради партії призначено на 16 травня, повідомляє Ліга.net.

"Президіум пропонуватиме раді партії, щоб з'їзд пройшов 27 червня, в суботу. Але це тільки пропозиція президії ... Згідно зі статутом, відповідь на це питання дає і рішення приймає рада партії", - сказав він.

У наступний вівторок Безсмертний проведе чергове засідання президії, на якому також будуть обговорюватися ці питання.

Раніше президія НСНУ домовилася провести 16 травня засідання політради партії та обговорити легітимність рішень, ухвалених на попередньому з'їзді НСНУ. Мова піде про виключення з політради партії депутатів, які підписалися за створення "коаліції трьох".

Грудневий з'їзд НСНУ не включив до складу новообраної політради партії сім народних депутатів - представників НСНУ, які підписали коаліційну угоду з БЮТ і Блоком Литвина. При цьому парламентаріїв залишили в складі НСНУ.

Спочатку анонсувалося, що наступний з'їзд "Народний Союз" Наша Україна " ухвалить жорсткіше рішення про виключення з лав партії і з депутатського корпусу Верховної Ради народних депутатів, які підписалися за створення коаліції трьох у парламенті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування