Гриценко не радить Ющенку йти в президенти

Четвер, 23 квітня 2009, 17:02

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко вважає, що президенту Віктору Ющенку не варто брати участь у президентських виборах.

Про це він заявив під час прес-конференції в Чернігові, повідомляє прес-служба Гриценка.

"Безумовно, це особисте рішення Ющенка, ми з ним вже давно не спілкуємося, але якби він захотів порадитися та спитати мою думку з приводу висунення власної кандидатури на найближчих виборах глави держави, я б йому не радив цього робити", - зазначив депутат.

На його думку, сьогодні президентові потрібно думати "не про те, як залишитися на другий термін, а використати час, що лишився, задля вирішення важливих для країни, антикризових питань".

"Президенту потрібно використати той термін, що йому лишився на цій високій посаді, та хоч і обмежені з 1го січня 2006 року, але все одно суттєві, повноваження для того, щоб забезпечити максимально скоординовані зусилля всіх гілок влади задля вирішення важливих економічних та соціальних питань", - сказав Гриценко.

"Нинішній глава держави має також використати свій потенціал та той авторитет, який ще залишився, для того, щоб забезпечити проведення прозори та чесних виборів", - додав він.

Як відомо, раніше Ющенко заявив журналістам, що братиме участь у президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News