Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича обурилися рішенням "шостої палати" Тимошенко

Четвер, 23 квітня 2009, 21:29

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров виступає проти використання коштів стабілізаційного фонду на спорудження пам'ятника гетьману Івану Мазепі.

Так він прокоментував відповідне розпорядження Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Можна констатувати, що ніякої організації роботи з наповнення й ефективного використання стабфонду немає. Кому може прийти в голову думка, що спорудження пам'ятника Мазепі стабілізує ситуацію в економіці? Тільки пацієнтам палати №6", - сказав Азаров.

"Справа не в тому, кому пам'ятник, а в тому, як витрачаються обмежені ресурси держави, як влада розпоряджається коштами платників податків", - пояснив депутат.

Він упевнений, що "у платників податків є всі підстави обуритися і вимагати від уряду, щоб кошти стабілізаційного фонду використовувалися за цільовим призначенням, під жорстким контролем суспільства".

"Комітет з питань фінансів і банківської діяльності Верховної Ради ні за що не погодиться на таке розбазарювання коштів стабфонду, тому що де-юре воно є неправомірним і нецільовим, а де-факто абсурдним", - зазначив регіонал.

"Стабілізаційний фонд держбюджету у відповідності з "антикризовим законом" від 31 жовтня 2008 року створювався для активізації внутрішнього попиту на продукцію вітчизняної промисловості та збереження робочих місць", - підкреслив Азаров.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування