Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція залишила Саакашвілі без вечері

П'ятниця, 24 квітня 2009, 10:59

Минулої ночі опозиція в Тбілісі здійснила свою першу акцію по "переслідуванню президента", зірвавши пізню вечерю Михайла Саакашвілі.

Прихильники опозиції, довідавшись, що президент знаходиться в столичному кафе "Марджанов", одразу ж прибули до будинку для проведення акції, передають Новості Грузія.

Напередодні опозиція, яка вимагає відставки президента, оголосила "полювання на Михайла Саакашвілі", оголосивши про свій намір блокувати шляхи пересування глави держави.

Приблизно через десять хвилин після того, як Саакашвілі прибув у кафе, перед будівлею з'явилися прихильники опозиції.

"Не бійся нас, виходи до народу!", "Смачного", "Почастуємо морквою і капустою як боягуза" – викрикували активісти молодіжного руху "7 листопада".

Поліцейські не дозволили учасникам акції закидати будинок морквою і капустою. У штабі опозиції повідомили, що поки йшла сутичка між співробітниками охорони й опозиціонерами, президент залишив кафе.

Учасники акції заявили журналістам, що поліція затримала двох активістів, МВС поки не коментувало інцидент.

"Народ у будь-який час, у дощ, холод і вітер уже понад два тижні стоїть на вулиці, а наш президент тим часом ходить по кафе і ресторанах", - заявила екс-спікер парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе. При цьому вона пообіцяла, що опозиція буде "постійно піклуватися про особистий дискомфорт Саакашвілі".

14 опозиційних партій Грузії почали в Тбілісі акції з вимогою відставки президента з 9 квітня. Центр міста – проспект Руставелі, де поряд із парламентом проходять мітинги опозиції, весь цей час заблокований для руху автотранспорту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування