Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову говоритиме з Путіним про газ

П'ятниця, 24 квітня 2009, 17:43

Прем’єр Юлія Тимошенко планує обговорити з прем’єром Росії Володимиром Путіним порядок закачки російського газу в українські газосховища в осінньо-літній період.

Про це Тимошенко сказала, відкриваючи позачергове засідання Кабміну у п’ятницю.

"Я не переконана, що ми зможемо його (порядок) підписати, але твердо обговорити", - сказала вона.

"Нам потрібно обговорити концепцію закачки газу і ухвалити концептуальне рішення, який проект угоди уряд має затвердити під час перебування у Російській Федерації", - додала Тимошенко.

Крім того, за її словами, на своєму засіданні Кабмін підготує низку документів, які мають бути підписані на засіданні комітету економічного співробітництва України та Росії в Москві.

Також, за її словами, на засіданні урядовці планують обговорити протокол, "який підводить підсумки всій роботі, яка була проведена за 7 місяців з останнього засідання комітету з економічного співробітництва України та Росії і протокол подальших кроків співпраці".

Крім того, Кабмін має намір підготувати для підписання з урядом Росії протокол про поставки товарів за виробничою кооперацією у 2009 році.

Також буде обговорено протокол про внесення змін та доповнень до угоди про співпрацю України та Росії у сфері авіаційної техніки.

У ході засідання Кабміну, прем’єр заявила, що уряд затвердив директиви української делегації на переговори для четвертого засідання Комітету з питань економічного українсько-російського міждержавного співробітництва.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування