Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові спалахнув скандал між СБУ та міськрадою

П'ятниця, 24 квітня 2009, 19:27

Мер Львова Андрій Садовий звернувся до глави Служби безпеки Валентина Наливайченка з проханням провести службове розслідування щодо співробітників СБУ, які звинуватили посадових осіб Львівської міськради у корупції.

Про це йдеться у відкритому листі мера Львова до глави СБУ, повідомляє прес-служба міськради.

"Посадові особи УСБУ у Львівській області публічно, у присутності представників ЗМІ звинуватили чотирьох посадовців Львівської міськради у корупції не маючи для цього законного права, а саме відповідного рішення судових інстанцій", - зазначив Садовий.

"Вважаю, що цей ганебний факт кидає тінь на очолювану вами структуру, яку відверто пробують використати в політичних цілях", - наголосив він.

"Відтак, звертаюсь до Вас з проханням оперативно провести внутрішнє службове розслідування для з’ясування усіх обставин цього інциденту", - йдеться у листі.

Садовий також просить Наливайченка "дати доручення в.о. начальника УСБУ у Львівській області генерал-майору Чепаку з’явитись на сесію Львівської міської ради у четвер, 30 квітня 2009 року о 10:00 для публічного роз’яснення даної ситуації".

"Вважаю, що лише негайна реакція вищого керівництва СБУ може врятувати честь і репутацію УСБУ у Львівській області", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування