Скільки би Ющенко не просив, а Кириленко буде проти

Субота, 25 квітня 2009, 01:28

Група "За Україну" не підтримає урядові законопроекти, запропоновані для виконання вимог МВФ, незважаючи на прохання президента Віктора Ющенка.

Про це заявив лідер групи, депутат від НУ-НС В’ячеслав Кириленко в ефірі Шустер Live.

"Мені байдуже які вимоги до нас ставить МВФ. Більше того, якщо я не згоден, а нас президент закликає голосувати, я голосувати не буду, бо я читав ці закони неодноразово, які БЮТ і коаліція пропонували приймати", - сказав він.

"Мова йде про те, що чомусь на вимоги МВФ, чи то уряду, я вже почав плутатися, два мільйони підприємців, які на спрощеній системі оподаткування, повинні втричі більше платити до пенсійного фонду", - зазначив Кириленко.

"Навіть якщо президент нас ще п’ять раз на цю тему попросить, група "За Україну" не проголосує", - підкреслив депутат.

Також він заявив, що "не буде здивований", якщо на наступному пленарному тижні утвориться коаліція БЮТ і Партії регіонів.

"Я не в коаліції, тому що я знаю точно, що прем'єр-міністра це слово не цікавить в принципі. Вони (БЮТ) зараз почали консультації з "регіонами" напряму про серйозні речі – про коаліцію і про владу", - сказав Кириленко.

"Я проти коаліції БЮТ і Партії регіонів, але якщо вона утвориться, я скажу: дуже добре, нарешті ми побачили точно обличчя перших і других", - зазначив депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування