Янукович програє вибори Яценюку або Тігіпку?

Неділя, 26 квітня 2009, 19:40

Політолог Михайло Погребинський вважає, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович програє президентські вибори, якщо з ним будуть конкурувати Арсеній Яценюк або Сергій Тігіпко.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Для Януковича шанси на перемогу найбільші, якщо конкурувати з ним буде Тимошенко. Вона при владі, ситуація погана, в нього є шанс. Якщо замість Тимошенко буде хтось інший – Яценюк, Тігіпко – тоді в нього шансів взагалі немає. Він програє 100%", - переконаний експерт.

Водночас Погребинський не виключає, що прем’єр Юлія Тимошенко може домовитися зі спiвголовою Ради iнвесторiв при Кабмiні Тігіпком, що у випадку обрання Тимошенко президентом, він стане прем’єр-міністром і навпаки.

Як відомо, раніше Тігіпко заявив, що не виключає своєї участі у президентській кампанії. У ЗМІ повідомлялося, що він найближчим часом очолить партію "Трудова Україна", що входить до Блоку Литвина.

Таким чином, на думку експертів, Тігіпко має на меті зробити більш значимий старт своєї президентської кампанії.

Водночас вони зазначили, що на президентських виборах Тігіпку буде відведена роль "технічного" кандидата Юлії Тимошенко – як альтернативи Януковичу й Яценюку, щоб відібрати в них голоси виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування