Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка впритул зайнялись "Мерседесом" балогівського губернатора

Понеділок, 27 квітня 2009, 20:41

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом підробки свідоцтва про реєстрацію службового автомобіля "Мерседес-Бенс Е-240", на якому їздив голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Про це повідомив на прес-конференції начальник Управління МВС України в Тернопільській області Віталій Максимов.

За його словами, слідчі також подали запит в податкову адміністрацію і з’ясували, що за два роки жодного податку за техогляд цього авто не було сплачено, також не сплачувалися відповідні збори до Пенсійного фонду.

"Спочатку митні органи нам повідомили, що автомобіль не був розмитнений, а потім надійшла інша інформація, що авто розмитнювали, але ці документи уже знищені. Але, думаю, банківські рахунки мали зберегтися, і все таки ми виведемо кінці з розмитненням", – запевнив Маскимов.

Він також додав, що обласне Контрольно-ревізійне управління почало перевірку і з’ясувало, що на згаданий автомобіль списувалося вдень 300-400 літрів бензину.

"Це три тисячі кілометрів на день, тут є питання. Разом з КРУ і податківцями перевіряємо також списання бензину", – повідомив Максимов.

Як відомо, раніше правоохоронці затримали службовий автомобіль Чижмаря, який протягом кількох років залишається незареєстрованим.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування