Підробку підпису Плужнікова встановили в порядку "консультації"

Вівторок, 28 квітня 2009, 11:07

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції спростовує інформацію про проведення експертизи підпису екс-власника телеканалу "Інтер" Ігоря Плужнікова.

Так у прес-службі Міністерства юстиції прокоментували інформацію, оприлюднену у статті "Боротьба за "Інтер": експерти знайшли підроблений підпис Плужнікова".

"Зазначена інформація не відповідає дійсності, оскільки спеціалістами інституту експертизи з дослідження оригінальних матеріалів не проводилося та судової експертизи не призначалося", - заявляють у прес-службі.

За інформацією міністерства, "Генпрокуратурою проводиться перевірка, в рамках якої було звернення до КНДІСЕ надати письмову консультацію".

"Інституту було надано копії окремих документів, на підставі яких і було проведене дослідження спеціаліста КНДІСЕ, що має консультативний характер", - наголошують у міністерстві.

"Вказане дослідження не є доказом у справі. Право на проведення таких досліджень надається згідно із п. 6 ст.13 закону "Про судову експертизу", - додається у повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування