Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Литвина придумали, що він буде президентом, а Тимошенко – прем’єром

Вівторок, 28 квітня 2009, 13:09

Лідер депутатської фракції Блоку Литвина у Верховній Раді Ігор Шаров вважає, що найкраща управлінська формула для України виглядає так: Володимир Литвин – президент, Арсеній Яценюк – голова Верховної Ради, а Юлія Тимошенко – прем’єр-міністр.

Про це Шаров у вівторок сказав у коментарі журналістам, повідомляє УНІАН .

Зокрема, він висловив переконання, що "за новими політичними обличчями, здебільшого, визирають старі морди". На переконання народного депутата, "зараз конче необхідно застерегти революціонізовану частину суспільства, яка має ілюзії внаслідок повної заміни політикуму "перезавантажити владу".

Шаров переконаний, що прихильникам "перезавантаження" слід пояснити, що в даній ситуації "істина знаходиться однозначно посередині".

"Українським політикам потрібно поєднати розум, освіту, наполегливість і поступ, – висловив упевненість парламентарій. – Одне слово, мають бути присутні три складові: дух, інтелект і воля".

"Що ж стосується нинішнього президента, то я б не радив сьогодні давати поспішних оцінок його діяльності як у цілому, так і зокрема, – заявив Шаров. – Час усе розставить на свої місця".

На його думку, "якщо виходити з персоналій, то на сьогодні найкраща управлінська формула для України виглядає так: Володимир Литвин – президент України, Арсеній Яценюк – голова Верховної Ради, а Юлія Тимошенко – прем’єр-міністр. Принаймні цей підхід дасть можливість і зберегти кадровий потенціал, і залучити еволюційним шляхом до державного менеджменту талановитих молодих фахівців".

"Буквально недавно ми пройшли урок того, як не можна ставитися до сфери державного управління, – сказав лідер депутатської фракції Блоку Литвина. – Сьогодні, коли озвучуються чергові плани з проведення нового експерименту над людьми і країною, Блок Литвина застерігає від подібних дій, бо ми отримаємо деградацію суспільства та державних інституцій, яка відкине Україну на десятки років назад", - вважає депутат.

"В результаті реалізації подібного сценарію виборцям уже не доведеться нікого, крім самих себе, звинувачувати в своїх бідах, – ані чергових нуворишів, ані державних управлінців, які призначалися на роботу іще Лазарем Кагановичем", - заявив Шаров.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
21:14
Єврокомісія пропонує санкції проти суден, які перевозять військову техніку з КНДР до РФ – Reuters
Усі новини...