Колесніков назвав крайній термін для коаліції Регіонів і БЮТ

Середа, 29 квітня 2009, 10:31

Депутат Партії регіонів Борис Колесніков допускає створення широкої коаліції за участю БЮТ і Партії регіонів, але вважає, що якщо на цій сесії, у травні-червні, вона не сформується, то потім її створення не матиме сенсу.

"Я вже говорив, що розцінюю шанси на створення коаліції 50 на 50. Буде або коаліція, або вибори. Це залежить від політичної волі", - сказав він в інтерв'ю газеті "Дело".

"Якщо на цій сесії, тобто в травні-червні, нова коаліція не сформується, то потім у її створенні не буде сенсу. Наступна сесія почнеться у вересні, коли усі думатимуть про вибори", - вважає Колесніков.

При цьому, за його словами, "Партія регіонів ні в яких офіційних переговорах не бере участі [...], усе йде на рівні консультацій по проекту Конституції".

"Йдуть консультації щодо змін до Конституції, переговорів – немає. Я не брав участі в консультаціях, від Партії регіонів у них бере участь професійний юрист Олександр Лавринович. Він представляє Партію регіонів і консультується з потенційними партнерами", - підкреслив Колесніков.

Він також спростував наявність домовленостей про розподіл головних посад у державі, "наприклад, що Тимошенко йде в президенти, а Янукович – ні, але стає прем'єром".

"Не було такої домовленості і не могло бути. Де гарантія, що той, хто пішов у президенти, виграє? Припустімо, Янукович не пішов на вибори, пішла Тимошенко, але виграв Арсеній Яценюк. Що далі? Це з області фантастики", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...