Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков розповів, які політтехнологи працюватимуть над Януковичем

Середа, 29 квітня 2009, 11:37

Партія регіонів визначиться з датою свого з'їзду після рішення Конституційного Суду щодо дати президентських виборів.

Про це в інтерв'ю "Делу" сказав "регіонал" Борис Колесніков.

"З'їзд повинен відкривати виборчу президентську кампанію. Тому дата його проведення залежить від рішення Конституційного Суду щодо дати президентських виборів", - сказав він.

За словами Колеснікова, з'їздом "регіонали" хочуть "позначити початок виборчої кампанії". "У будь-якому випадку він пройде в травні - на початку червня", - додав він.

На запитання, як може змінитися список Партії регіонів на наступних парламентських виборах, Колесніков відповів:

"Я хотів би, щоб у списку Партії регіонів були представники всіх 27 адміністративно-територіальних суб'єктів. Звичайно, буде і команда наших партійних соратників, яка забезпечує центральне позиціонування партії".

На питання, хто може опинитися в числі "претендентів на виліт", Колесніков зазначив: "Ті, чия позиція суперечить догмам партії або, щонайменше, викликає здивування".

При цьому він сказав, що не має на увазі Сергія Льовочкіна, з яким пов'язані скандали в партії.

"Льовочкін приніс публічні вибачення, у нього ж не було позиції. А Табачник одразу сказав, що, мовляв, ми чиновники-патріоти, а ви - бізнесмени - тільки з ким-то домовляєтеся... Мені незрозуміла позиція Тараса Чорновола. Він прийшов керувати штабом у 2004 році перед третім туром виборів, нічого не побоявся і з честю виконав обов'язок. Тому його сьогоднішню позицію я, щонайменше, не розумію", - сказав він.

Колесніков також припустив, що на наступних виборах Партія регіонів не буде відмовлятися від послуг іноземних політтехнологів.

"Якщо ви маєте на увазі Пола Манафорта (американський консультант Януковича та Партії регіонів), він працює з нами з 2005 року. Ми зайняли перше місце на виборах 2006 року з дуже великим відривом і набрали ще більше відсотків у 2007 році. Думаю, на цих виборах теж будемо його залучати", - сказав він.

На питання, чи будуть серед політтехнологів росіяни, Колесніков зазначив:

"У нас інтернаціональна команда, кожен в чимось сильний. У росіян найкращі знімальні групи, аналітика, слов'янська ментальність. В Україні немає жодної знімальної групи такого рівня. Це не політтехнологи, а режисери, художники-постановники".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування