Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Балоги каже, що люди Луценка його звинувачують дарма

Середа, 29 квітня 2009, 13:17

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Чижмар вважає безпідставним затримання міліцією його службового автомобіля Mercedes за підозрою у відсутності реєстрації.

Про це Чижмар заявив журналістам 28 квітня, повідомляють Українські новини.

З його слів, обладміністрація орендує автомобіль Mercedes-Benz E240 4-matik у державної організації "Автобаза Державного управління справами".

"Транспортний засіб Державне управління справами придбало в СП "Автомобільний Дім Україна-Мерседес-Бенц" на території України. Тому заяви представників міліції про те, що нібито авто було незаконно завезене, виглядають принаймні сумнівними", - говорить Юрій Чижмар.

Губернатор уточнив, що машина раніше використовувалася для службових поїздок голови Сумської обладміністрації Ніни Гаркавої, службовців Держуправління справами й секретаріату президента.

"В 2007 році ми взяли згаданий автомобіль в оренду, оскільки в цьому була невідкладна потреба. Чому протягом 5 років відтоді, як це авто завезене в Україну, міліція не звертала увагу на ряд питань, які виникають сьогодні, - потрібно запитати в працівників органів внутрішніх справ", - зазначив Чижмар.

Губернатор вважає такі заяви міліції спекуляцією.

Як відомо, співробітники міліції 16 квітня затримали службовий автомобіль голови Тернопільської обладміністрації Юрія Чижмаря за підозрою у відсутності реєстрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування