Безсмертний рятує імідж партії Ющенка в Європі?

Середа, 29 квітня 2009, 13:31

В. о. голови Центрального виконкому Народного союзу "Наша Україна" Роман Безсмертний у Варшаві обговорить з президентом Європейської народної партії Вільфредом Мартенсом подальшу співпрацю НСНУ з ЄНП.

Про це повідомляє УНІАН.

Безсмертний бере участь у конгресі Європейської народної партії, що проходить 29-30 квітня у Варшаві.

На конгресі, який збирається щодва роки, представлені всі партії-члени ЄНП, а також партії, які мають статус спостерігачів.

У програмі конгресу передбачено багато заходів, зустрічей, семінарів на актуальні теми, зокрема, на тему боротьби зі світовою фінансовою кризою та розвитку демократії в державах колишнього СРСР.

Запланована зустріч Безсмертного з президентом ЄНП для обговорення подальшої співпраці Народного Союзу "Наша Україна" з Європейською народною партією і обговорення нових спільних проектів.

"Співпраця "Нашої України" з Європейською народною партією дуже важлива у контексті євроінтеграції України, - переконаний Безсмертний. – Адже до ЄНП входять провідні християнсько-демократичні та неоконсервативні партії Європи, які є при владі у країнах Євросоюзу, а протягом останніх каденцій ЄНП утворює в Європарламенті найчисельнішу фракцію".

Народний Союз "Наша Україна" має статус спостерігача у ЄНП з 2005 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування