Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна і Росія відправлять один до одного торгових представників

Середа, 29 квітня 2009, 19:34

Росія і Україна підписали угоду про створення торгових представництв у містах двох країн.

Про це заявив прем'єр-міністр РФ Володимир Путін за підсумками переговорів комітету з питань економічного співробітництва міждержкомісії Росії та України, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Важливо, що ми вийшли на підписання міжурядової угоди про взаємне заснування відділень торгового представництва Росії в Україні, та відповідних відділень торгово-економічної місії в складі посольства України в РФ", - сказав він.

Прем'єр РФ відзначив, що ця угода передбачає суттєве розширення економічного співробітництва та повноцінне залучення потенціалу російських і українських регіонів.

Такі відділення, за словами Путіна, планується відкрити в семи російських містах: Новосибірську, Казані, Самарі, Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону, Уфі та Санкт-Петербурзі. Також відділення будуть відкриті в семи містах України: Сімферополі, Одесі, Львові, Донецьку, Ужгороді, Харкові та Дніпропетровську.

Крім того, Путін повідомив, що за підсумками переговорів підписано протокол про поставки товарів по виробничій кооперації в 2009 році, що дозволить суттєво зміцнити зв'язки між російськими та українськими підприємствами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування