Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко скасувала візит до Польщі

Четвер, 30 квітня 2009, 10:07

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко скасувала запланований на 30 квітня візит до Польщі для участі у форумі Європейської народної партії, що проходить у Варшаві з 29 квітня.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на посольство України у Варшаві.

"Пізно увечері (вчора) прийшла інформація про відміну", - сказав співрозмовник. У посольстві не змогли уточнити причину скасування візиту.

Згідно з попередньо затвердженою програмою візиту, Тимошенко, крім виступу на форумі, планувала провести зустріч з главою польського уряду Дональдом Туском та президентом Польщі Лєхом Качинським.

За даними посольства, український прем'єр планувала обговорити з представниками польської влади актуальні питання двостороннього співробітництва.

У форумі Європейської народної партії, котрий проводиться раз на 2 роки, у Варшаві мало взяти участь 19 глав урядів та близько 1,7 тисяч делегатів з 39 країн.

У роботі першого дня форуму взяли участь, серед інших високопосадовців, канцлер Німеччини Ангела Меркель, голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу та голова Європейського парламенту Ганс-Герт Поттерінг.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування