У Медведька ще немає листа Луценка про підробку підпису Плужнікова

Четвер, 30 квітня 2009, 11:20

До Генпрокуратури поки не надходило звернення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про порушення кримінальної справи за фактом підробки документів на право власності акцій телеканалу "Інтер".

Про це заявив генпрокурор Олександр Медведько в інтерв'ю Делу.

"Таке звернення не надходило. Раніше нами проводилась перевірка як за фактом смерті Плужнікова, так і за заволодінням акціями телеканалу "Інтер". На початку квітня було ухвалено рішення про відмову у порушенні кримінальної справи через відсутність складу злочину", - сказав він.

Як відомо, Луценко просить ГПУ порушити кримінальну справу за фактом підробки документів на право власності акцій телеканалу "Інтер", переданих від колишнього власника каналу Ігоря Плужнікова іншим особам.

Раніше також експерти-графологи МВС заявили, що підпис Плужнікова під документами на право власності акціями "Інтера" - підроблений.

Водночас адвокат Плужнікова спростував цю інформацію, а в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз Міністерства юстиції заявили, що проведене ними дослідження не є доказом у справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування