Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу обгорілого в машині судді дорозслідують

Четвер, 30 квітня 2009, 12:38

Слідство у справі про смерть судді Вищого господарського суду Михайла Михайлюка, тіло якого знайшли обгорілим в автомобілі під Києвом 20 січня цього року, триває.

Як розповів генпрокурор Олександр Медведько в інтерв'ю газеті "Дело", "відпрацьовувалися три основні версії".

"Перша: убивство скоєне в зв'язку з його професійною діяльністю, друга – на побутовому ґрунті. І третя версія – це самогубство", - уточнив він.

"Більше того, міліцією в процесі розслідування справи було ухвалене рішення про припинення слідства у зв'язку з відсутністю складу злочину. Але прокуратура скасувала цю постанову, тому що, на нашу думку, розслідування проведене не в повному обсязі", - повідомив генпрокурор.

Як відомо, 20 січня на 25-му кілометрі Бориспільської траси біля смт Проліски був знайдений згорілий автомобіль "Ніссан", у якому знайшли обгоріле до невпізнанності тіло людини. Машина належала судді Вищого господарського суду Михайлюку. Пізніше було встановлено, що помер саме сам суддя.

Його колеги не виключали, що Михайлюк постраждав від когось із його земляків, хто проходив по кримінальних справах у Броварах (там свого часу працював Михайлюк) і розправився з ним після звільнення з колонії. Озвучувалася також версія самогубства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...