Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СМЕ розповіло, чим володіє Коломойський

Четвер, 30 квітня 2009, 14:19

Співвласник найбільшого в Україні Приватбанку (Дніпропетровськ), відомий український бізнесмен Ігор Коломойський опосредковано володіє 50% медіа-холдингу "Главред-Медіа" (Київ).

Про це йдеться у щоквартальному звіті медіа-групи Central European Media Enterprises (CME), власника українських телеканалів "Студія "1+1" і "Кіно", який у лютому 2009 року завершив угоду з придбання 10% у "Главред-Медіа" у засновника холдингу, народного депутата України (фракція "НУ-НС") Олександра Третьякова, що володіє на сьогоднішній день 40% холдингу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, CME придбала 10%-у частку в "Главред-Медіа" за $12 млн. Тоді ж медіа-групи розміняли свої частки в телеканалах "Кіно" і "Сіті": CME збільшила частку в "Кіно" з 60,4% до 100% в обмін на 60,4% "Сіті" і $10 млн.

До складу медіа-холдінгу "Главред-Медіа" входять холдинг "Главред" (інтернет-агентство і журнал "Главред"), сайт v-i-p.com.ua, сайт Stars, газета "Нова", журнал "Профіль", інтернет-газета "Телекритика", а також телеканали "Сіті", інформагентство УНІАН і столичне щоденне видання "Газета по-українськи".

Коломойський також володіє 3,83% часткою у CME.

CME, крім українських телеканалів, керує телекомпаніями в Болгарії (TV2 and Ring TV), Хорватії (Nova TV), Чехії (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport and MTV Czech), Румунії (PRO TV, PRO TV International, Acasa, PRO Cinema, Sport.ro and MTV Romania), Словаччині (Markiza, Nova Sport and MTV Czech), і Словенії (POP TV, Kanal A.).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування