Тимошенко не поїхала в Польщу, "бо останній день місяця"

Четвер, 30 квітня 2009, 14:48

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко пояснює скасування її візиту до Польщі необхідністю її присутності в країні для забезпечення соціальних виплат в останній день місяця.

Про це Тимошенко сказала під час брифінгу у четвер, відповідаючи на запитання про причини скасування її візиту до Польщі для участі у форумі Європейської народної партії.

"Враховуючи, що сьогодні останній робочий день місяця і в зв'язку з кризовими явищами, мені як прем'єру треба приділяти додаткову увагу вчасній виплаті пенсій, зарплат, виконанню бюджету", - заявила прем'єр.

"Я вирішила цей день приділити цій роботі", - додала Тимошенко. При цьому вона зауважила, що мала у четвер телефонну розмову з президентом Європейської народної партії Вілфредом Мартенсом.

"Під час цієї розмови я поінформувала пана Мартенса про те, що в зв'язку з тим, що сьогодні необхідна додаткова участь прем'єра в забезпеченні соціальних виплат в останній день місяця, я залишилася в країні", - сказала прем'єр.

"У відповідь я отримала запрошення до Брюсселя у той час, коли мені буде зручно, щоб обговорити партійні проблеми ЄНП, між нашою партією і спільним об'єднанням", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування