Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть бачити Москаля і Луценка "у клітці з Пенчуком"

Четвер, 30 квітня 2009, 15:53

Партія регіонів заявляє, що повністю поділяє думку радника міністра внутрішніх справ Геннадія Москаля про те, що рішення Донецького апеляційного суду щодо обвинувачень екс-власника ТЦ "Білий Лебідь" Бориса Пенчука було необ'єктивним.

"Тому що якби в ньому була б хоч дещиця об'єктивності, то в клітці разом з Пенчуком сиділи б і Москаль, і все керівництво МВС зразка 2005 року, і всі політики, що в той час керували країною і мали відношення до політичних переслідувань Бориса Колеснікова", - заявляє Партія регіонів.

"Москаль, мабуть, забув, що це саме він приймав заяву від Пенчука, що це його відомство сфабрикувало плівки телефонних переговорів, і що це його посередник запропонував керівнику слідчої групи ГПУ Такташову обов'язково запроторити Колеснікова за ґрати. Ціна питання – генеральське звання і мільйон доларів", - йдеться у заяві.

"У переліку "забутого" Москалем – і зізнання Пенчука в тому, що він одержав від Бориса Колеснікова всі гроші за угоду з "Білим Лебедем", і обмовив Колеснікова під тиском вищого керівництва МВС", - заявляють "Регіони".

"Перевертні в погонах і перевертні в політиці обов'язково будуть притягнуті до відповідальності. Тому крапка в цій справі дійсно ще не поставлена. Це станеться лише тоді, коли всі причетні до фальсифікації справи Бориса Колеснікова відповідять за законом", - йдеться в заяві.

Як відомо, 29 квітня Донецький апеляційний суд змінив рішення Ворошиловського райсуду і зменшив термін ув'язнення Пенчуку з 8 до 6 років.

Москаль заявив, що Донецький апеляційний суд розглянув справу не об'єктивно, що дає підстави для її перегляду Верховним Судом України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...