Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка вимагають припинити "шабаш"

Вівторок, 12 травня 2009, 14:09

Колегія Міністерства внутрішніх справ вимагає припинити "політичний шабаш" навколо МВС, який ображає гідність працівників і ветеранів органів внутрішніх справ, принижує українську державу загалом.

Про це йдеться у заяві колегії МВС щодо прес-конференції міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, на якій він повідомив про подання ним заяви з проханням прийняти його відставку.

Колегія МВС "змушена констатувати, що на фоні політичної істерії, розгорнутої політичними опонентами Юрія Луценка, майже не чути думки тверезих політиків, які закликають своїх колег робити висновки та приймати рішення лише на підставі офіційних матеріалів про інцидент в Німеччині, що став приводом для звинувачень на адресу міністра".

"Ще більш прикро спостерігати в стінах Верховної Ради, яка має презентувати українську владу, образливі та цинічні випади на адресу органів внутрішніх справ, що сумлінно виконують свої обов'язки, захищаючи закон, права і свободи наших співвітчизників", - йдеться у заяві.

Колегія МВС переконана, що прохання Луценка про відставку з посади міністра "є вчинком мужньої людини, здатної поставити інтереси суспільної злагоди, стабільності роботи багатотисячного колективу української міліції вище власних кар'єрних міркувань".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування