"Регіони" питають, чому Тимошенко відмовчується про Луценка

Вівторок, 12 травня 2009, 14:55

Партія регіонів висловлює здивування з приводу відсутності реакції з боку прем'єр-міністра Юлії Тимошенко щодо інциденту з міністром внутрішніх справ Юрія Луценка в Німеччині.

"Суспільство здивоване мовчанкою голови уряду Юлії Тимошенко, яка досі не дала оцінки діям міністра внутрішніх справ, який п'яним учинив дебош у Німеччині і зганьбив Українську державу", - йдеться у заяві партії.

"Дивує і той факт, що Юлія Тимошенко промовчала у відповідь на заяву фракції БЮТ у парламенті про те, що тимошенківці не будуть голосувати за відставку Луценка", - додають регіони.

Крім того, Партію регіонів дивує те, що "не притягнутий до відповідальності заступник міністра внутрішніх справ Мармазов, який свідомо дезінформував громадськість, оприлюднюючи інформацію про те, що міністр Луценко був тверезий в німецькому аеропорту".

"Покривання посадових злочинів, намагання відмити брудні репутації своїх підлеглих кидає тінь на саму прем'єр-міністра", - наголошується в заяві.

Партія регіонів звернулася до Генпрокуратури з пропозицією притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, які дезінформували громадськість і намагалися приховати факт скандалу в німецькому аеропорту.

"Намагання замовчати німецький скандал Луценка збоку Юлії Тимошенко може свідчити про її дуже легковажне ставлення до моральних принципів і засад, дорогих українцям", - зауважують в Партії регіонів.

"Юлія Тимошенко своїм приховуванням власної оцінки дій міністра Луценка змушує замислитися над тим, що вона готова до будь-яких компромісів із власним сумлінням, коли йдеться про те, щоб утриматися при владі", - заявляють "Регіони".

"Без голосів луценківської "Самооборони" Тимошенко не матиме підтримки в парламенті)", - пояснюють в партії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...