У МВС заперечують горілчану бомбу під Луценка

Вівторок, 12 травня 2009, 16:48

Прес-служба міністерства внутрішніх справ спростовує матеріал сайту "Тема" про те, що перед вильотом до Франкфурту Юрій Луценко вживав горілку.

Як наголошують у МВС, інформація, викладена в матеріалі, "м‘яко кажучи, не відповідає дійсності".

"Зокрема, згаданий у матеріалі "начальник лінійного відділу міліції в "Борисполі" Павловський" насправді обіймає зовсім іншу посаду – Олександр Павловський є начальником лінійного відділу на повітряному та водному транспорті ГУ МВС України в Київській області", - зазначають у МВС.

По-друге, офіційну делегацію МВС України на чолі з міністром внутрішніх справ України Юрієм Луценком 4 травня 2009 року зустрічав в аеропорту "Бориспіль", допомагав з оформленням документів на багаж та супроводжував до пункту контролю авіабезпеки зовсім інший працівник міліції – заступник начальника лінійного відділу на повітряному та водному транспорті ГУ МВС України в Київській області Олексій Фесенко.

Далі він залишив представників МВС, які направилися в зал для офіційних делегацій.

Під час очікування відльоту делегація МВС України харчувалася в цьому ж залі. Вартість обіду сплачував начальник апарату міністра Ярослав Максимець, звісно ж, до відльоту літака на Франкфурт, тобто до 14.10год. За словами присутніх на обіді, горілки на столі не було, наголошують у МВС.

В міністерстві також наголошують, що громадянин Павлюк, який начебто оплатив рахунок міністра, в МВС не працює.

Крім того, в МВС звертають увагу на опублікований фіскальний чек.

"Зокрема, дивним є вартість сплаченого за обід офіційної делегації -140 гривень, коли ціна лише ікри лососевої, вказаної в чекові, -196 грн.", - зазначають у МВС.

Раніше сайт "Тема" оприлюднив матеріал, в якому стверджується, що перед вильотом з "Борисполя" Луценко і його супутники випили 0,7 літра горілки "Неміров".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News