Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратники Луценка обіцяють не шантажувати коаліцію

Вівторок, 12 травня 2009, 18:21

"Народна самооборона" не буде шантажувати коаліцію виходом зі складу більшості у випадку відставки Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ.

Про це журналістам заявив народний депутат від НУНС Кирило Куликов.

"Ми приймали рішення про вступ у коаліцію обдумано й обґрунтовано для себе. Якщо в БЮТ є ті люди, що можуть за це проголосувати, це їхня особиста позиція, і це має розглядати безпосередньо БЮТ. А для нас вступ у коаліцію не є питанням шантажу, і ми не збираємося цим шантажувати", - заявив Куликов, повідомляє Ліга.net.

У той же час, Куликов запевнив, що якщо рішення про відставку Луценка з посади міністра внутрішніх справ усе-таки буде ухвалено парламентом, то депутатська група "Народна самооборона" збереться для обговорення цього питання.

У вівторок, 12 травня, голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій зачитав заяву глави міністерства внутрішніх справ Луценка, у якій той просить парламент розглянути питання про його відставку.

Представник групи "Народна самооборона" Олесь Доній уже заявив, що якщо частина БЮТ проголосує за відставку Луценка з посади міністра внутрішніх справ, це буде свідчити про підготовку до створення широкої коаліції між БЮТ і Партією регіонів.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...