Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ВВАЖАЄ, ЩО ЛУЦЕНКО МАЄ ВИБАЧИТИСЯ ТА ПІТИ

Вівторок, 12 травня 2009, 22:55

Президент Віктор Ющенко вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко має піти у відставку.

Про це він сказав у інтерв’ю 1+1.

"Зробила людина такий поступок, є крок, який близький до моралі і суспільних вимог – відставка...От я радив би одне – люди, які працюють, перш за все, з захисту права, повинні бути поза підозрою", - сказав президент.

"Відставка, попросити вибачення за поступок і якщо це таке мало місце, то для мужчини, мені здається один спосіб. Просто морально сказати… Бували обставини, з яких треба в будь-якому випадку виходити. Виходити морально", - зазначив Ющенко.

Коментуючи заяву лідера фракції НУ-НС Миколи Мартиненка про те, що його фракція не буде голосувати за відставку Луценка і відповідаючи на питання чи є комунікація між Мартиненком, між фракцією і Ющенком, він заявив: "З Мартиненком у мене комунікації немає і зрозуміло з яких причин".

"З позицією, яку зайняли люди, яких представляє Мартиненко, я переконаний, що ці люди не зайняли державну позицію. Це гра, це люди, які збираються на тих миттєвостях присутності, або наближеності до влади, зіграти речі, які не тішать мене, як президента. Переконаний, не тішать націю ", - сказав Ющенко.

"Це речі дрібні, це речі низькі, це речі, до яких я не хочу опускатися як людина, як президент. Але думка Мартиненка, - це не думка фракції, я переконаний в цьому", - зазначив голова держави.

"Ніхто фракції не збирав, навіть у тому, що вона розтягнута – одна під міністра, інша під Кириленка там, іще в когось там іншого. Але я переконаний, незалежно від того, хто як поступить. У парламенту повинен бути шанс на морально-етичний крок", - вважає Ющенко.

Як відомо, раніше Луценко подав заяву про відставку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування