Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко таємно написала Раді про погіршення?

Середа, 13 травня 2009, 10:03

Депутат Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що прем’єр-міністр Юлія Тимошенко направила до Верховної Ради закритий лист про ризик погіршення економічної ситуації.

Про це вона заявила кореспонденту парламентського каналу "Рада" у середу вранці перед початком засідання.

За словами Герман, попри заяви Тимошенко про те, що в країні все нормально, у закритому листі прем’єра до парламенту йдеться про ризики "перспективи погіршення життя в країні у зв’язку з проблемами в бюджеті".

Тому, наголосила Герман, Верховна Рада повинна зайнятися тими питаннями – а для цього потрібно вирішити питання відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Верховна Рада має дуже багато роботи, дуже багато завдань. І тому уряду і владі не варто тягнути час і треба спокійно попрощатися з міністром-п’яницею, треба поставити на цей пост відповідальну людину, яка буде пам’ятати про обов’язок перед державою, буде робити все для того, щоб не ганьбити Україну, а навпаки примножувати її славу, – і працювати далі", - сказала депутат.

"Покривання міністра-п’яниці, дебошира, намагання захистити честь мундира, намагання вийти знову сухим з води – воно нічого не дасть. Тому що ми достатньо сильна фракція для того, щоб навести порядок в державі – і ми свого доб’ємося, порядок в Україні буде", - заявила Герман.

Партія регіонів, яка в середу продовжує блокувати роботу парламенту, вимагає дотримання процедури: щоб Луценко написав заяву не з проханням розглянути можливість його відставки, а з проханням відправити його у відставку.

За словами Герман, після того, як така заява буде направлена прем’єру, розглянута у парламенті, і під постановою про звільнення Луценка стоятимуть підписи лідерів фракцій – депутати проголосують за неї, і Верховна Рада зможе взятися за важливі питання.

"Ми дуже зацікавлені в тому, щоб парламент працював, але ми не можемо ризикувати долею всієї країни. Ми не можемо, щоб біля керма такого відповідального відомства, як міністерство внутрішніх справ стояла така непередбачувана і ненадійна людина", - наголосила "регіоналка".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:42
Дуда: Головування Польщі в ЄС зосередиться на відбудові та євроінтеграції України
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
Усі новини...