Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко "зробив ставку" на Ульянченко, бо Кириленко відмовився?

Середа, 13 травня 2009, 11:24

Президент Віктор Ющенко зупинився на кандидатурі голови Київської облдержадміністрації Віри Ульянченко на посаду голови ради партії "Наша Україна" після того, як від його пропозиції очолити раду відмовився В'ячеслав Кириленко.

Про це пише газета "Комерсант-Україна" з посиланням на свої джерела.

Видання підтверджує інформацію "Української правди" про те, що на найближчому засіданні ради "Нашої України" посаду голови ради посяде, швидше за все, Ульянченко.

"Її кандидатуру ми обговорили на останньому засіданні президії партії, на яке були запрошені і члени всіх обласні організації "Нашої України", - розповів газеті один із представників "НУ".

Утім, за інформацією джерел, кандидатура Ульянченко запропонована президентом, почесним лідером "НУ" – та остаточне рішення поки не прийняте.

Опитані виданням члени "Нашої України" з числа народних депутатів стверджують, що Ющенко спочатку мав намір рекомендувати на посаду голови ради В'ячеслава Кириленка і навіть неодноразово пропонував йому зайняти цю посаду, однак колишній голова "НУ" і фракції "НУ-НС" щоразу відмовлявся.

"Після того як Кириленко в чергове відмовився від такої пропозиції, на останніх зборах голів партійних організацій було вирішено висунути кандидатуру Віри Ульянченко. Але це було зроблено скоріше від безвиході, ніж від бажання, щоб раду партії очолювала саме вона", - заявив один із членів НУ.

За попередньою інформацією, засідання ради партії має пройти 16 травня, однак у "Нашій Україні" допускають, що воно може бути проведене і раніше – усе залежатиме від того, як скоро відбудеться зустріч керівництва "Нашої України" з Ющенком, на якій, зокрема, від президента очікують прямої заяви щодо кандидатури Ульянченко.

Утім, у партії не виключають, що в ході засідання може бути запропоновано ще декілька кандидатур на посаду голови ради.

"У нас багато гідних людей, які можуть очолити раду партії", - заявив газеті депутат Петро Ющенко. При цьому він відмовився уточнити, кого саме має на увазі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування