Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПРО ЛУЦЕНКА: НА РІВНОМУ МІСЦІ ЗРОБИЛИ ШОУ

Середа, 13 травня 2009, 16:45

Прем’єр Юлія Тимошенко ставить під сумнів інформацію німецьких ЗМІ щодо бійки в аеропорту Франкфурту за участю міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, оскільки його син не міг вживати алкоголь.

"Дуже багато запитань, на які немає відповіді, щодо інциденту навколо міністра внутрішніх справ. Перш за все, інформація, яка публічно лунала, що син міністра знаходився в нетверезому стані, і щось не так робив. Я можу стверджувати, що син міністра – онкологічно хвора дитина, якому зроблена операція. Ця дитина приймає спеціальні ліки, які несумісні з вживанням хоч граму алкоголю", - зазначила прем’єр.

"І вже ця неправда ставить під сумнів всю цю інформацію", - додала вона.

Водночас Тимошенко зазначила, що "не можна було запізнюватися на літак, силою в нього прориватися".

"Я не хочу захищати поведінку міністра, але вважаю, що кожен батько мав захистити свою дитину, особливо таку хвору. І те, що з цього на рівному місці зробили шоу, це просто аморально", - заявила прем’єр.

Вона нагадала, що Луценко подав заяву до Верховної Ради, "враховуючи цю політичну шуміху, яку підняла і примножила Партія регіонів".

"Вони просто забули справу Гонгадзе, забули, як їх лідерів виносили мертвецьки п’яними з усіх тусовок і офіційних заходів", - зауважила прем’єр.

"Якщо Партія регіонів хоче голосувати за відставку міністра, бо їм треба позбутися міністра – їм же треба хаос перед виборами, а не порядок – то хай ставлять на голосування питання і голосують, якщо в них вистачає голосів", - заявила Тимошенко.

"Сьогодні немає перешкод, щоб слухати питання відставки. Просто немає бажання це робити. А є бажання робити саботаж роботи (Ради) в ігорному бізнесі і викликах світової кризи", - заявила прем’єр.

Вона підтвердила, що також має заяву міністра, але для вирішення питання достатньо заяви, яка є у Верховній Раді.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування