Ющенко просить Тимошенко уточнити, що вона мала на увазі

Четвер, 14 травня 2009, 10:16

Президент Віктор Ющенко просить Кабінет міністрів уточнити своє рішення про платні послуги дитячих оздоровчих закладів.

З таким проханням глава держави звернувся у листі до Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба президента.

У листі нагадується, що урядом 28 квітня 2009 року прийнято постанову "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися дитячими закладами оздоровлення та відпочинку, що утримуються за рахунок бюджетних коштів".

Зазначений акт не повною мірою враховує вимоги положень закону "Про оздоровлення та відпочинок дітей", зауважує президент.

Зокрема, вважає він, урядом не визначено порядок та умови забезпечення послугами з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, і дітей, які потребують особливих умов для оздоровлення та відпочинку.

"Тому прийняття рішення про платні послуги, які можуть надаватися дитячими закладами оздоровлення та відпочинку, що утримуються за рахунок бюджетних коштів, може призвести до розповсюдження суцільної платності на послуги цієї сфери та обмежити доступ до неї дітей, які належать до соціально-вразливих груп населення", – зауважує Ющенко.

У зв'язку з цим президент просить уряд переглянути положення зазначеної постанови Кабінету міністрів та прискорити прийняття порядку та умов забезпечення послугами з оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, і дітей, які потребують особливих умов для оздоровлення та відпочинку.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News