Януковича в Донецьку зустріло сонце, а він ударив у дзвін

Четвер, 14 травня 2009, 12:16

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович взяв участь в освяченні та піднятті дзвонів на дзвіниці Свято-Георгіївського собору в Єнакієвому Донецької області.

Разом з Януковичем у заході взяли участь обидва його сини - Віктор і Олександр, а також "регіонал" Борис Колесніков, голова Донецької облради Анатолій Близнюк і міський голова Єнакієвого Сергій Рухадзе.

Біля церкви Януковича чекали близько 500 осіб - парафіяни і його прихильники, багато з яких пов'язали стрічки і взяли в руки прапорці з символікою Партії регіонів.

Янукович ударив у найбільший дзвін, який готується до встановлення. Після цього дзвін підняли і встановили на дзвіниці, повідомляє "Остров".

Сім'я Януковича подарувала храму 9 дзвонів, на найбільшому з яких написано: "У пам'ять Георгію Береговому від родини Януковичей".

"Острів" також зазначає, що Януковича "прийняли дуже тепло, народ вітав лідера Партії регіонів, бажаючи йому удачі".

Вже коли Янукович виходив з храму, до нього підійшла жінка з дитиною у візочку і попросила його про допомогу. Янукович попросив помічника розібратися в її проблемі.

Після установки головного дзвону лідер Партії регіонів покинув територію храму. Після цього народ почав розходитися, не чекаючи встановлення інших дзвонів і куполів храму.

На питання, чому вони розходяться, адже установку дзвонів ще не завершено, люди відповідають, що "вони прийшли більше побачитися з лідером, ніж подивитися на установку".

Раніше прес-служба Партії регіонів повідомляла, що "Донеччина зустріла лідера опозиції сонячною погодою і традиційними хлібом-сіллю".

Як відомо, Янукович має намір взяти участь у презентації Стратегії економічного розвитку Донецької області в рамках форуму "Донбас 2025: стратегія майбутнього".

Також Янукович ознайомиться з ходом підготовки Донецька до проведення матчів фінальної частини футбольного Євро-2012 і, зокрема, відвідає будівництво "красеня-стадіону" Донбас-Арена ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування