Литвин спробував позбутися антилуценківських написів

П'ятниця, 15 травня 2009, 12:28

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів від Партії регіонів зняти всі плакати щодо міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, розміщені в сесійній залі.

З таким закликом Литвин звернувся під час засідання після голосування щодо рекомендації уряду відсторонити Луценка від виконання обов’язків міністра та проведення службового розслідування.

"Ми прийняли рішення щодо інциденту, що стався з міністром внутрішніх справ. я прошу , шановні колеги, зніміть (плакати)", - сказав Литвин.

"Я звертаюся до вас з проханням. Ваше право. Прибережіть це на час розгляду цього питання. не перетворюйте Верховну Раду на балаган", - додав спікер.

Однак депутати відмовились знімати плакати.

Перед цим, як тільки парламент запрацював, депутати від коаліції спробували прибрати написи самі, однак регіонали не дозволили цього і почали збиратися біля трибуни.

Як відомо, на цих плакатах написано: "П'яний міліціонер - злочинець", "П'яний міністр - політик?", "П'яниця-міністр - ганьба для країни", "МВС - не витверезник", "Луценко - важке похмілля для країни".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування