У Януковича хочуть почистити партію

П'ятниця, 15 травня 2009, 13:23

Партія регіонів має потребу в очищенні, вважає заступник лідера Партії регіонів Андрій Клюєв.

За його словами, він абсолютно підтримує свого колегу Ріната Ахметова, який критикував деяких своїх однопартійців, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу Клюєва.

"Напередодні президентської гонки вони (деякі "регіонали") дозволяють собі публічні висловлення, продиктовані політтехнологами конкуруючих партій і спрямовані на образу лідерів Партії регіонів, руйнування її єдності", - вважає депутат.

Щоб якомога швидше навести порядок у країні, Партії регіонів потрібно вигравати і президентські, і майбутні парламентські вибори, вважає він.

"Одержавши більшість у владі, ми зможемо не тільки проводити системні антикризові заходи, але і реалізовувати довгострокові програми реформ", - заявив він.

За його словами, "Віктор Янукович по праву має стати президентом України". А для цього "необхідно не тільки очистити партійні лави на всіх рівнях, але і зробити систему управління партією в період передвиборної кампанії більш мобільною".

У зв'язку з цим Клюєв пропонує негайно зібрати політраду партії і прийняти відповідні рішення.

Клюєв входить у число найбільш впливових членів Партії регіонів, займає посаду заступника глави партії і фракції "регіоналів" у парламенті, член президії політради Партії регіонів. Близький до лідера Януковича.

Торік окремі політики навіть говорили про розкол у партії по лінії Ахметова-Колесникова і Януковича-Клюєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування