Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич: Інтригани повинні піти з Партії регіонів

П'ятниця, 15 травня 2009, 13:59

"Регіонал" Нестор Шуфрич підтримує ідею однопартійця Андрія Клюєва про очищення лав Партії регіонів.

Про це він сказав журналістам у п'ятницю, повідомляє прес-служба Шуфрича.

"Неможливо не погодитися зі справедливістю і глибиною висловлених вчора Рінатом Леонідовичем (Ахметовим) оцінок дій окремих наших однопартійців. Також неможливо не зрозуміти і треба категорично підтримати заяву Клюєва про необхідність очищення нашої партії", - сказав він.

На думку Шуфрича, лідери Партії регіонів "винятково з почуття власної гідності і благородства закрили очі на окремі аспекти, пов'язані з подіями 2005 року".

"Було ухвалено рішення, з яким усі мовчки погодилися, не піднімати історію 2005 року, хто, де і з ким пройшов цей непростий для Партії регіонів період. Однак сьогодні, напередодні чергового випробування для нашої країни..., напередодні президентських виборів, ми не можемо не бачити, як ті, хто одного разу вже зрадили нашим принципам заради власних кон'юнктурних інтересів, зараз знову намагаються плести інтриги", - заявив він.

На думку депутата, напередодні президентських виборів "інтригам у Партії регіонів місця бути не може".

"І ті, хто в цей непростий для всіх нас період вважає для себе можливим плести інтриги, коли Партія регіонів повинна бути монолітна і єдина, як ніколи, повинні просто піти і підтримувати ті політичні проекти, які їм сьогодні ближчі за духом і за інтересами", - заявив Шуфрич.

Як відомо, раніше Клюєв заявив про те, що Партія регіонів потребує очищення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування