Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров придумав, як поставити всі крапки над "і" у партійних розборках

П'ятниця, 15 травня 2009, 14:37

"Регіонал" Микола Азаров пропонує провести засідання політради Партії регіонів для обговорення розбіжностей в партії.

"Думаю, щоб не залишити можливостей для спекуляцій на тему розбіжностей в партії, було б правильно провести засідання політради Партії регіонів і остаточно розставити крапки над "і", - сказав Азаров, повідомляє його прес-служба.

При цьому він зазначив, що "як сучасна демократична партія", "Регіони" вітають "дискусії з актуальних питань, які збагачують і зміцнюють колективну позицію партії".

"Водночас хочу твердо підкреслити: позиція Партії регіонів, визначена програмними цілями та положеннями, не може бути іншою, окрім як конструктивна робота, націлена на якнайшвидший вихід нашої країни з кризи і перехід до високих темпів розвитку", - сказав Азаров.

"Саме таким баченням стратегічної перспективи України зумовлена наша гостра, але конструктивна критика чинної влади. Саме таку мету - поліпшити ситуацію в економіці, в соціальній сфері - переслідують численні пропозиції і проекти, на яких наполягає Партії регіонів", - додав він.

При цьому Азаров зазначив, що таку ж позицію поділяють й інші члени керівництва партії, зокрема, Володимир Рибак, Рінат Ахметов, Андрій Клюєв.

"І найголовніше, я вважаю, що, таку позитивну для країни позицію поділяють більшість наших громадян. Тому, переконаний, виборці підтримають позицію і програму Партії регіонів і забезпечать їй перемогу на майбутніх виборах", - заявив він.

Як відомо, раніше Клюєв виступив за очищення лав партії, а Нестор Шуфрич заявив, що з неї мають піти ті, хто "плетуть інтриги".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування