Янукович зізнався, що може його об'єднати з Тимошенко

П'ятниця, 15 травня 2009, 15:44

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович наголошує, що його партія заради змін до Конституції готова об'єднатися з іншими політичними силами.

"Зміни до Конституції, які ліквідують можливості для протистояння між гілками влади, розширять повноваження регіонів, зміцнять незалежність владних інституцій, реформують судову систему, розширять повноваження місцевого самоврядування - дуже необхідні Україні", - заявив Янукович.

Він додав, що партія давно бореться за такі зміни до Конституції, "які б давали можливість підвищення ефективності державного управління, ефективності роботи влади", - повідомляє прес-служба партії.

"Ця ефективність дуже потрібна для економічного росту як основи добробуту людей. І якщо потрібне об’єднання політичних сил для того, щоб досягти такої ефективності – Партія регіонів готова задля такої важливої мети поступитися партійними амбіціями і допомогти в будівництві сильної держави. Для цього маємо досвід та висококваліфіковані відповідальні кадри", - наголосив він.

"Я завжди послідовно і наполегливо відстоював необхідність таких конституційних змін. Більше того, ми багато зробили для їх розробки і обов’язково доб’ємося, щоб доповнити ними конституційне тіло нашої держави", - додав Янукович.

Він знову "рішуче відкинув" будь-які спекуляції стосовно можливості виборів президента України в парламенті.

"Заявляю – уже вкотре – я за всенародні вибори глави держави. Громадяни України повинні прямим і загальним голосуванням обрати Лідера країни", - наголосив він.

"Я буду брати участь лише у всенародних виборах президента. Це моя переконлива позиція, - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News