Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко впевнений, що виведе газету на чисту воду

П'ятниця, 15 травня 2009, 23:14

Голова МВС Юрій Луценко переконаний, що виграє суд у німецької газети "Більд", яка, на його думку, поширила неправдиву інформацію про інцидент у аеропорту Франкфурта.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я подав на газету "Більд", яка стверджує, що був аналіз крові, який встановив у мого сина надзвичайний стан сп’яніння, і я впевнений в тому, що я виграю цю справу", - зазначив міністр.

"Я наполягав на проведенні медичного освідчення. На жаль, мені сказали, що в аеропорту це неможливо", - сказав Луценко.

Він повідомив, що його син "пройшов медичну експертизу, у нього встановили легкий ступінь ушкодження, йому зробили перев’язку".

"Я подав уже на газету "Більд", справа прийнята до провадження, у вівторок відбудеться перше засідання суду", - розповів Луценко.

Також міністр заявив, що може подати до суду на посла України у Німеччині Наталію Зарудну, яка у своєму листі до МЗС повідомляла про подробиці інциденту в аеропорту, але поки не буде цього робити.

"Я мав телефонний дзвінок до Зарудної і спитав, на якій підстави, ви, яка там взагалі не була, написали не зі слів німецької сторони, а від себе особисто, від офіційного чиновника, що мене і сина не пустили (на літак), і що ми обоє були у стані сп’яніння", - сказав Луценко.

За словами міністра, посол відповіла: "Шукайте ворога десь іншого".

"Я сказав: Наталія Михайлівна, ви мене вимушуєте подавати в суд і на вас. Я прекрасно розумію, що ви колишній прес-секретар пана Ющенка, я прекрасно розумію, під яким тиском ви знаходитися для того, щоб довести вину Луценка", - зазначив він.

"Мені здається нечесним ставити підпис державного представника України під фактом, який немає жодного підтвердження. Я, напевне, поки що утримаюсь від подання заяви в суд, бо вдячний генконсулу і консулу, які робили все необхідне у моїй справі", - сказав Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування