Луценко вибачається та каже, що готовий залишитися

Субота, 16 травня 2009, 01:44

Голова МВС Юрій Луценко заявив, що готовий працювати міністром, якщо парламент прийме рішення залишити його на посаді.

Про це він сказав в ефірі Шустер Live.

"Я готовий працювати міністром. Тим не менше, не готовий ним працювати, якщо мені не буде підтверджено доручення парламентом", - зазначив міністр.

"Я вважаю, що наступного тижня держава має дізнатися результат (службового розслідування уряду та рішення парламенту щодо відставки), а міністерство має отримати міністра. Саме з цією метою я зробив свій крок і чекаю відповіді", - заявив Луценко.

"Я вважаю, що всі помилки, які я допустив у конфлікті з німецькою поліцією були викликані лише батьківськими емоціями. Я винен, і за образливі слова, за деякі дії я приніс вибачення тамтешнім поліцейським. Можу принести вибачення і всім громадянам, які відчувають, що я підставив державний інтерес", - сказав міністр.

Він висловив сподівання, що "цей конфлікт піде на користь не тільки мені, але й всім тим тисячам громадян, які стикаються з принизливим ставленням за кордоном".

"Ніколи українців ніхто не захищав за кордоном. Завжди були німці, американці, французи і бидло третєсортне, яким нас вчили бути. Я маю власну гідність, і я ніколи не дозволю, щоб мого сина били в мене на очах", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування